Welkom bij Vrije Basisschool Sint-Jan!

Nieuws

blog

3

Inschrijvingen schooljaar 2024-2025

Bent u op zoek naar een school voor uw zoon/dochter en gaat uw voorkeur uit naar onze school, dan heten we jullie van harte welkom!
Aangezien we voor sommige kleuterleeftijden en leerjaren beperkte plaatsen hebben, dient u zich tussen 27 februari en 19 maart eerst digitaal aan te melden voordat we officieel tot inschrijven kunnen overgaan.
Tussen 19 maart en 23 mei kan er niet ingeschreven worden.

Lees Meer
blog

3

Sint-Jan en vzw Heartsaver

De vzw Heartsaver wil meer dan 10.000 extra HARTstarters (AED's) installeren die 24 uur per dag toegankelijk zijn voor het publiek...

Lees Meer
blog

3

Inschrijvingen broertjes en zusjes

Broers & zussen kunnen tijdens de voorrangsperiode inschrijven vanaf maandag 23 januari tot en met vrijdag 3 februari. Neem contact op met de school voor een afspraak.

Lees Meer
blog

3

Nieuwsbrief flankerend onderwijs Maasmechelen

Het netwerk islamexperten biedt trajecten op maat. Mogelijke thema’s: participatie van ouders aan de schoolloopbaan, omgaan met islamitische feestdagen, voedingsvoorschriften, ramadan, het belang van het Nederlands, al dan niet gescheiden zwemmen, aangepaste leerinhoud, kooklessen, seksuele voorlichting, …

Lees Meer
blog

3

Opstart schooljaar 2020-2021

Het begin van het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Wij kijken er al naar uit om jullie terug te zien. Wat zijn we blij dat dit schooljaar terug op een iets normalere manier kan starten. Hieronder verduidelijk ik graag wat de nieuwe maatregelen inhouden en bezorg ik de eerste belangrijke informatie.

Lees Meer